(Arkiv fra 2008)

Svømmeklubben SMUT fra Terndrup “tynget” af medaljeregn.

Som optakt til årets sidste og største svømmestævne holdt SMUT svømmerne en forrygende klubaften med henblik på at få lavet deres egen helt personlige klubbanner. Efter en gang træning var alle klar til Pizza, som til dels var sponsoreret af Terndrup Pizzaria. Da maden var spist, skulle der laves et banner. Som afslutning på denne aften var alle forældrene inviteret til kaffe og praktisk info om det forestående stævne på Fyn.

Fredag den 21. november var der busafgang sammen med de andre nordjyske klubber. Ved afgangen fik alle SMUT svømmerne udleveret en mulpose sponsoreret af Spar Nord Bank Terndrup. SMUT sendte i alt 20 meget tændte svømmere til Landssvømmestævne i Munkebo på Fyn. Det var et hektisk program hvor SMUT næsten konstant havde svømmere med i vandet. Alle ydede absolut max. De var så utrolig gode både individuelt og som holdkammerater, så vi har rigtig god grund til at være stolte i Terndrup. Ved medaljeoverrækkelserne fik flere af vores svømmere en lille bemærkning fra den medaljeansvarlige som: “er det nu dig/jer igen”. Det var godt svømmerne var i bus og ikke med fly – for så skulle klubben nok have betalt “overvægt” 74 medaljer i alt blev det til til SMUT.
Det var nogen trætte men meget glade svømmere der vendte hjem søndag aften. STORT TILLYKKE.

På billedet fra stævnet ses siddende fra venstre: Morten Jæger, Marc Ochsendorf, Emil Hougesen, Janni Bach, Annemette Andersen, Jens Bach, Pernille Rytter & Line Niss Bjerregaard.
Stående fra venstre: Christina Nielsen, Camilla Ochsendorf, Christian Flohr Nielsen, Tine Christensen, Træner Erik Pallesen, Emil Leander Bonderup, Mads Lund, Andreas Baumann, Steffen Hougesen, Klaus Christensen, Træner Rasmus Kristensen & Pernille Ravn.

På forhånd tak og tak for godt samarbejde i 2008.


(Arkiv fra 2009)

SMUT til årets sidste stævne.

En del af 1. søndag i Advent blev brugt til at deltage i årets sidste talentstævne som blev afholdt i Aars. Trænerne Bardour Jacobsen & Erik Pallesen havde klubbens yngste svømmere med, samt en gruppe på 6 nye svømmere, som havde deres stævnedebut. I et talentstævne kan svømmerne få lov til at deltage i svømmekonkurrence uden at spekulere så meget på tekniske fejl i svømningen, fejl ved vendinger og starter m.m. Når en svømmer har opnået det som kaldes en bronzetid, kan svømmeren ikke længere deltage i talentstævne indenfor den pågældende svømmestil.
Alle svømmerne klarede sig godt, lige fra den yngste svømmer på bare 7 år og op til den ældste på 13 år. De svømmere som er vant til at deltage i konkurrencesvømning, tog sig godt af nybegynderne. Det gjorde de ved at forklare hvordan de rigtige vendinger skal foretages, hvornår man skal gå op til start og hvordan man skal stå helt stille på skamlen. Det allervigtigste er dog at heppe på holdkammeraterne under løbene, og at sige ”godt svømmet”, når en af SMUT-svømmerne kommer op af vandet – og det var en disciplin alle mestrede.
De nye svømmere som deltog var Martha Moeslund; Cecilia Nielsen; Caroline Christensen; Malthe Levinsen; Mathias Nielsen og Thorsten Lindholm. Fra alle svømmerne var der som altid en utrolig god forældreopbakning. For svømmerne er det rart at mor eller far står parat med et tørt håndklæde og lidt at spise og drikke på bassinkanten.


(Arkiv fra 2009)

Smut til LS

Sidst i november deltog svømmeklubben SMUT i Landssvømmestævne i Århus. Træneren havde denne gang 10 af klubbens yngste svømmere med. Flokken tog af sted fra Terndrup fredag aften med fælles buskørsel sammen med klubber fra resten af Nordjylland. Alle svømmere var i højt humør og glædede sig til en hel weekend med masser af svømning og godt kammeratskab.
I løbet af lørdagen blev det traditionelle stævne afholdt og SMUT svømmerne leverede rigtig gode resultater og viste at der er et stort potentiale i de unge svømmere. Region Nordjylland blev bedste region i Danmark og SMUT svømmerne var med til at opnå dette flotte resultat. I alt hjembragte SMUT´s svømmere 12 guld, 9 sølv og 9 bronze medaljer. Ud over det flotte medaljeresultat, var træneren Erik Pallesen meget tilfreds med at svømmerne i 85% af alle starter satte personlig rekord. Det viser at de unge svømmere fra SMUT er topmotiverede ved stævner.
Søndagen blev brugt til at afholde alternative svømmekonkurrencer. Her var holdene sammensat indenfor landsdelene og svømmerne fik derfor knyttet venskaber med svømmere fra andre klubber. Der blev konkurreret i holdkap på surfboard, stafet med dykning osv. Alle svømmerne synes det var en sjov måde at konkurrere på, og gav alt hvad de kunne.
Søndag eftermiddag ankom den ”Nordjyske bus” til Terndrup, og forældrene kunne modtage en flok trætte, men meget glade svømmere, som udover at hjembringe nogle flotte svømmeresultater, også havde nogle gode minder med hjem i bagagen.


SMUT blev nummer to.

Søndag den 8. november var SMUT til 4. og sidste stævne i Himmerlandsturneringen i Støvring Svømmehal.

Alle var meget flotte i deres nye træningsdragter, og de orange t-shits lyste op i hele svømmehallen, mængden af svømmere gjorde bare synet bedre.
Svømmerne var meget opsatte på at holde deres 2. plads, hvilket også lykkedes – SMUT blev nr. 2. Sidste år ved samme tid afsluttede SMUT som nr. 5, så vi må sige, at SMUT bare vil frem. Stort tillykke til svømmere og trænerne. Det blev også til 9 guld-, 6 sølv- og 15 bronzemedaljer.
I starten af 2009 satte trænerne det mål, at få SMUT blandt de 3 bedste i Region Nordjylland – vi må sige, at målet er nået.
Det var en fantastisk dag, rigtig mange forældre var taget med for at heppe.
Forældrene startede med rundstykker og kaffe, og senere havde far Claus lavet den flotteste SMUT kage til svømmere og forældre.


Bevarelse af 2. pladsen i Himmerlandsturneringen

Søndag den 20. september var SMUT til 3. stævne i Himmerlandsturneringen i Hobro Svømmehal. Svømmerne var meget opsatte på at holde 2. pladsen og gerne vinde ind på Hobro som besidder 1. pladsen, begge dele lykkedes. Medaljer blev det også til: 9 guld, 17 sølv & 16 bronze. Udover medaljehøsten fik mange af svømmerne også sat nye personlige rekorder. For enkelte af svømmerne var det første gang der blev vundet medalje, så det blev en af de søndage man altid vil huske. Det ser ud til at det nye trænerteam er kommet godt fra start. Sidste stævne i Himmerlandsturneringen afvikles i Støvring i november, her håber trænerne på at få endnu flere point på tavlen.


Smut til udtagelsesstævne

Efter sommerferien har Smut fået en ny assisterende træner Bárôur Jacobsen, han kommer fra Færøerne. Svømmerne har hurtigt lært ham at kende og er blevet rigtig glade for ham. Han skal køre holdet sammen med cheftræner Erik Pallesen det næste års tid. Til det 1. stævne efter sommerferien i Jetsmark svømmehal, var det en lille trup med hovedsageligt de mindste svømmere der drog af sted. Svømmerne var meget spændte på om deres nye træner nu også kunne kvalificere sig, og det gjorde han. Stævnet var et udtagelsesstævne til Landssvømme Stævne senere på året som afvikles i Risskov ved Århus. Her kan kun de svømmere der ikke deltog i forårets Landsmesterskaber deltage. Enkelte af de store svømmere tog dog med for at få noget mere stævnetræning. Det blev til flere rigtig flotte Smut præstationer. De af svømmerne som har mulighed for at deltage senere på året, kvalificerede sig og gik direkte videre.

Sidste stævne før sommerferien, 2. Himmerlandsturnering, blev afholdt i Aars svømmehal d. 7. juni 2009. SMUT var lidt sygdoms ramt, men de som var tilstede var friske og meget opsat på at slutte sæsonen af med maner. Det blev da også til mange flotte individuelle forbedringer. Medaljer manglede der heller ikke; 3 guld, 14 sølv & 15 bronze blev det til i alt. I sidste øjeblik måtte man hente forstærkning til en holdkap på grund af sygdom. Det blev Rebecca Pallesen årgang 2000, som kom svømmerne til undsætning, så holdkappen kunne gennemføres. Rebecca står for at rykke op på konkurrenceholdet efter sommerferien og man må sige, at hun fik en forrygende debut, hun kunne tage hjem med 1 stk. bronze medalje om halsen. Da hun havde svømmet måtte hun hastigt ile videre til en fødselsdag.
Her inden ferien ligger SMUT nu nr. 2 i Himmerlandsturneringen. Flot klaret af svømmere og trænere.


SMUT på træningsweekend i Hirtshals.

Sponsorpenge fra tidl. års Maratonsvømning pinselørdag, sendte 1. weekend i maj, konkurrenceholdet på træningsweekend i Hirtshals. Svømmerne siger tak for den store opbaknng og ser frem til dette års Maratonsvømning som afholdes pinselørdag i Terndrup Svømmecenter. Se dette års sponsorer her på siden efter pinsen.
Fredag d. 1. maj var der busafgang fra Terndrup, hvor hele holdet med 2 trænere drog afsted. Weekenden bød på hård træning: svømning, løbetur på stranden, boldspil i hallen. Dog var der også tid til en tur på Nordsømuseet. Som det fremgår af billedet, var der enkelte svømmere der var ude for at mærke vandtemperaturen i havet – vandet i svømmehallen, var absolut at foretrække.
Søndag aften vendte nogen meget trætte svømmere og trænere hjem fra en pragtfuld weekend.

Søndag den 29. marts afholdt SMUT stævne på hjemmebane. Der var trængsel i den lille svømmehal. I alt var der 7 klubber til stede. Det betød rundt regnet 400 starter i løbet af dagen. I sådanne tilfælde kunne vi godt ønske os en større hal. Der var dårligt nok plads til de fremmødte tilskuere. Det var godt at vejret var smukt denne dag, så man kunne opholde sig udenfor også.
For SMUT blev det et godt stævne, der var dog et par sygemeldinger, men ellers et meget tændt og stærkt hold. Det blev endnu engang til rigtig mange personlige rekorder. Medaljer blev det også til 4 guld, 11 sølv & 6 bronze. Denne gang var det ikke kun trætte svømmere, men også en træt bestyrelse efter et godt og vellykket stævne.
På billedet ses Træner Rasmus Kristensen, Pernille Ravn, Annemette Andersen, Signe Johansen, Daniel Pallesen, Morten Jæger, Julie Levisen, Træner Erik Pallesen, Sarah Bové, Marc Ochsendorf, Kirstine Frandsen, Line Niss Bjerregaard, Camilla Ochsendorf, Christian Flohr Nielsen, Mikkel Pedersen, Jens Bach, Janni Bach, Pernille Rytter, Christina Nielsen, Emil Hougesen, Emil Bonderup, Steffen Hougesen. Fraværende Tine & Klaus Christensen.

Søndag den 1. marts deltog 9 af de yngste svømmere fra SMUT i årets 1. Talentstævne i Farsø. For 3 af svømmerne var det stævnedebut, og det må siges at SMUT klarede sig rigtig flot. I begge holdkapper kom SMUT ind længe før de andre klubber. Samlet set svømmede SMUT 31 starter og de 21 af dem blev placeret indenfor top 3. Det var alt i alt en rigtig god dag. Stort tillykke med de flotte præstationer.

Søndag d. 11. januar 2009, var SMUT til årets første stævne i Hjallerup. Det var et Landsdelsmesterskab som også var udtagelse til Landsmesterskab, der foregår i Ikast til marts. SMUT havde 14 svømmere med og alle 14 kvalificerede sig, til Landsmesterskaberne. Det blev en rigtig god dag, med 8 guld, 6 sølv og 5 broncemedaljer