Terndrup HK har netop afsluttet håndbold sæsonen, og hvilken afslutning det blev.
Fire ud af fem ungdomshold havde kvalificeret sig til kredsmesterskab. Det alene er rigtig flot.


U14 pige holdet skulle spille deres kampe i Terndrup Hallen. Holdet lagde flot ud med en sejr på 14-10 over Lendum efter en hård kamp hvor Terndrup spillede måske deres bedste kamp i denne sæson. Men de måtte desværre se sig slået i næste kamp, hvor de tabte med cifrene 13-8 til Aabybro. Aabybro dækkede rigtig flot op, et forsvar Terndrups piger havde meget svært ved, specielt i første halvleg. I anden halvleg kom Terndrups piger bedre med, men de indhentede aldrig det tabte fra første halvleg.

U16 pige holdet drog til Vodskov, hvor, pga. to afbud fra andre hold, der kun var en enkelt kamp mellem pigerne og finalen. Så alt andet en finaleplads ville være skuffende. I første kamp ventede Strandby/Elling. Terndrup og Strandby/Elling fulgtes pænt ad gennem hele første halvleg og holdene gik til pausen ved stillingen 7-7. Men efter pausen kom pigerne fra Terndrup ud med fornyet energi. Terndrup trak lige så stille fra Strandby/Elling på en flot holdindsats. Kampen endte fortjent 12-9 til Terndrup og pigerne var således klar til finalen senere på dagen. I finalen ventede Taars/Ugilt, et hold der havde spillet rigtig flot håndbold i deres indledende kampe. Og det gentog de desværre i finalen. Specielt deres stregspil havde Terndrups piger svært ved at hamle op med. På et tidspunkt i anden halvleg, så det dog ud til at kampen var ved at vende, da Terndrup fik reduceret til 11-8, men Taars/Ugilt fandt lige et højere gear og trak fra. Kampen endte 18-10 og Terndrup måtte nøjes med en flot sølvmedalje.

Øverst fra venstre: Laura, Gitte, Lotte, Nanna, Lea, Michelle, Ida og Cecilie. Forrest liggende: Maiken.

U14 drenge holdet var, efter vintersæsonen, endt på en flot og fortjent 2. plads som førte dem videre til kredsmesterskaberne. De blev afviklet lørdag d. 10. april i Asaa-hallen. I Terndrups første kamp skulle de møde Sæby. Drengene var lidt nervøse fra start, men kom godt efter det. Og Sæby blev besejret 14-11 efter en spændende kamp. Da det var vind eller forsvind kampe, var drengene klar til at gå videre. I den næste kamp skulle de møde Vrå/Børglum. Det skulle vise sig at blive en nervepirrende kamp, men med fantastisk fight og flot spil. Og ikke mindst fantastiske redninger af Andreas Guldbæk. Kampen endte 16 -16 efter Vrå/Børglum scorede efter tid direkte på frikast. Så drengene måtte ud i forlænget spilletid på 2×5 min. Drengene dominerede hele den forlængede spilletid. Og Vrå/Børglum formåede kun at score 2 mål. Det betød at drengene var klar til finalen. Det var der ingen, der havde spået om, inden vi tog af sted, men det viser også hvilken fighter vilje drengene har fået og hvor meget de har udviklet sig det sidste halve år. I finalen skulle drengene møde Hals. Et hold, som var kommet til finalen ved at vinde over Svenstrup, som sluttede lige over Terndrup i tabellen i vintersæson. Så det var, på papiret, en god modstander Terndrup skulle op i mod. Drengene var fokuseret og klar til kamp. Som de også dominerede fra start hvor de kom foran 6-5 efter blandt andet rigtig flot streg spil af Bjarke Engelbrektsen og kraftfulde skud fra distancen af Dan Lund Pedersen. Men drengene mistede lidt fokus op til pausen og Hals kunne på til pause foran 9-7. Men med endnu et fremragende og velspillede forsvar spil af alle mand og et stærkt kontraspil af Kasper Toft og Benjamin Engelbrektsen kom drengene op på 16-16 med 40 sekunder igen. Drengede fortsatte det gode angreb og hvor en træt, men velspillende Lasse Andersen går ind og afgør kampen med et pragtfuld underhånds-skud, som suser lige mellem benene på målmanden. Lidt efter lyder slutsignalet og det kom som en forløsning for hele holdet, som løber på banen i jubel. Guldmedaljerne var nu velfortjente i hus, og det var enden på en lang og hyggelig dag. I finalekampen blev målscorerne følgende: Kasper Toft 1 mål, Benjamin Engelbrektsen 2 mål, Dan Lund Pedersen og Bjarke Engelbrektsen begge 4 mål og Lasse Andersen med 6 mål.

Øverst fra venstre: Jesper (træner), Lasse, Bjarke, Benjamin, Kasper, Andreas, Dan, Denis (træner). Nederst fra venstre: Mads, Frederik, Oskar, Gustav. Liggende forrest: Andreas.

Samme weekend deltog Terndrups U12 pige hold, for første gang i Rockwool Cup, som er et håndboldstævne arrangeret af Doense-Vebbestrup IF, hvor de skulle spille 4 kampe på hver 15 min og med kun en halvleg i hver kamp.
Det var en flok meget tændte spillere som mødte op i hallen til afgang mod Vebbestrup, de ville nemlig ud og vise, at det var en fejl, at de ikke skulle til kredsmesterskaberne, som flere af Terndrups andre hold skulle.
Da vi kørte lidt tidligt havde vi mulighed for at se de andre hold i aktion, inden vi skulle møde dem og det stod hurtigt klart, at Klejtrup IF, som vi skulle møde i den første kamp, ville blive den sværeste modstander, hvis vi selv spillede op til normal standard.

Den første kamp, skulle som før nævnt, spiles imod Klejtrup IF og det var en flok meget tændte piger, som rimeligt hurtig havde kontrol over kampen og det endte da også med en klar sejr til os på hele 6-1.
Herefter havde vi en pause, som af pigerne blev brugt til at juble over sejren og studere udvalget i cafeteriet, deres strenge træner havde nemlig sagt, at de ikke skulle begynde at bestille en masse mad, da vi skulle spille kamp igen rimeligt hurtigt.

2. kamp var imod Arden 2 og da vi inden 1. kamp regnede med at Klejtrup IF var de sværeste, gik pigerne på banen med en alt for stor sikkerhed på, at dem skulle de nok klare. Men rimeligt hurtigt bragte Arden sig foran 2-0 og vi var for første gang i knibe. Lidt skæld ud fra træneren om at de nu skulle begynde med at spille håndbold, hjalp dog og det endte med en sejr på 4-2.
Endelig lidt længere pause og endelig tid til at bruge penge i cafeteriet og tid til at spille kort, med hele holdet, det er rigtig sammenhold.
3. kamp var imod Arden 1, og her havde pigerne forstået, ikke at undervurdere nogen modstandere på forhånd. Pigerne startede som lyn og torden og rimeligt hurtigt var kampen afgjort og det endte da også med en utrolig sikker sejr på 6-0.

Tilbage var der nu kun en kamp, en kamp imod Randers Freja og vandt vi den, så vandt vi også hele turneringen. Igen skal pigerne have ros, de gik på banen med en gejst og vilje, som om det gjaldt liv og død. Randers Freja fik ikke et ben til jorden og kampen blev vundet meget sikkert 8-2, dermed var vi samlet vindere af Rockwool Cup 2010, en sejr som pigerne virkelig fortjente.
Alt i alt en turnering hvor der ikke kan fremhæves nogen spillere frem for andre, da ingen spillere kan vinde en håndbold kamp alene. Dette forstod pigerne og var derfor også jublende lykkelig både før, under og efter medalje overrækkelsen, hvor de helt fortjent fik overrakt deres guldmedaljer. Som en af pigerne sagde efter hun havde modtaget medaljen, vi ses igen næste år, for det har været sjovt det her.

Stående fra venstre: Cecilie, Patricia, Emilie, Amanda og Tilde. Siddende fra venstre: Emma, Camilla, Line, Lena og Pernille. Forrest liggende: Christina.

Terndrup U16 drenge havde også kvalificeret sig til kredsmesterskabet, men måtte desværre melde afbud pga. en skoleudflugt.