D. 1. søndag i advent blev der traditionen tro afholdt julemarked i Terndrup.

Markedet bliver hvert år til i et bredt samarbejde mellem Erhvervsforeningen, Borgerforeningen, Menighedsrådet, Spejderne, Idrætsforeningen og Terndrup Kro, og igen i år var der små og store boder med forskellige julerier og gavemuligheder. Smykker, honning, træfigurer, lys, tevarmere, juledekorationer, glaskunst og hårprodukter var bare nogle af de varer, som boderne kunne byde på.

I kirken blev der holdt familie-julegudstjeneste, hvor kirkens kor bl.a. underholdt. I Idrætscenterets selskabslokale kom julemanden og hans kone på besøg og delte godteposer ud til de børn, der havde et stykke julepynt med til juletræet, og bagefter blev der danset om det pyntede træ. Dagen sluttede med, at et stort, lysende juletræ blev kørt på lastbil fra hallen, hen til Ældrecenteret og ned gennem byen til torvet.

Efter lastbilen gik en skare af børn og voksne med fakler tændt. Ved siden af kroen blev træet firet ned og fastgjort, og det står nu og pynter til glæde for de forbipasserende frem til efter jul.