Borgerforeningen arbejder lokalt og kommunalt.

I Terndrup arbejder Borgerforeningen med mange forskellige ting. Eksempelvis er det Borgerforeningen, der står for renovering af stierne i og pleje af Mølleskoven, og i løbet af foråret har Mølleskoven fået en god og kærlig behandling af mange frivillige hænder, hvilket gerne skulle give gæsterne i skoven en rigtig god oplevelse. Det er ligeledes Borgerforeningen, man kan henvende sig til, hvis man er interesseret i selvskovning af træ i Mølleskoven.

Springvandet foran Spar Nord og Sparkøbmanden er igen kommet til at ”springe”, idet Borgerforeningen undrende har adspurgt kommunen om, hvorfor man har vandkunst uden vand i Terndrup Bymidte. Venlige folk i administrationen samt en ihærdig formand for Borgerforeningen har således ved fælles hjælp sørget for, at springvandet blev renset op og igen fyldt med vand. Rigtig mange skulle således gerne få glæde af vandkunsten fremover.

Borgerforeningen blev pr. 1. januar også Lokalråd, hvilket bl.a. betyder, at der nu kan ydes økonomisk støtte til og udvikling af lokalområdet. Processen omkring udvikling af Lokalrådet er stadig i gang, og Borgerforeningen er med til at præge denne udvikling ved forskellige møder med Rebild Kommune.

Terndrup Borgerforening og Lokalråd er interesseret i at høre fra alle, der har gode ideer til, hvordan vi kan udvikle vores lokalsamfund, således at det bliver et endnu bedre sted af bo for børn og voksne. Man kan give sit besyv med ved enten at skrive til borgerforeningen@terndrupby.dk eller ved at skrive på Facebooksiden.

Nyhedsbrev d. 5/2 2017 – Læs nu

Nyhedsbrev d. 12/1 2015 – Læs nu

Nyhedsbrev d. 29/1 2014 – Læs nu

Nyhedsbrev d. 22/8 2013 – Læs nu