Dørene åbner til LAN-party kl 15:00 og selve arrangementet starter kl 17:00. I dette tidsrum er der god mulighed for at opstille sin PC.
Husk at få billetten med til partyet! Den skal afleveres ved indgangen. Man vil herefter få udleveret et adgangskort med bordnummer. Adgangskortet er personligt og bæres under hele partyet.

Vi har fået et proffesionelt crew på otte unge mænd fra Nordic Net Party til at stå for showet. De vil med hård hånd styre turneringerne og teknikken.

Forplejning indbefatter aftensmad fredag, morgenmad frokost og aftensmad lørdag samt morgenmad søndag. Aftensmad er inklusiv sodavand. Til morgenmaden er der mælk og juice. Drikkelse udover dette kan købes i kiosken. Det er IKKE tilladt at medbringe mad og drikke (Plastflasker med vand undtaget)
Har man fået købt en billet uden mad, men alligevel ønsker at spise med, kan en madbillet tilkøbes på eventet til 175 kr for hele weekenden.

Husk at have opdateret antivirus software.

Vi overholder naturligvis gældende lovgivning om ophavsret og fildeling.

Envher overtrædelse af reglerne kan medføre bortvisning.

Særlig info til forældre til de mindste gamere

Vi har taget højde for at mange børn deltager. Vi forsøger at gøre det på en ansvarlig måde så de mindste er sikret mad, søvn og mulighed for at koble af med lidt fysisk aktivitet under eventet.

Deltagere med børnebillet skal forlade gamerlokalet i tidsrummet fra 0:00 til 6:00 med henblik på hvile. De kan benytte soverummene eller afhentes af forældre, hvis de ønsker at sove hjemme. Der er brandvagt tilknyttet soverummene hele natten.

Man skal ikke købe en voksenbillet til børn under 12 år, den vil blive ombyttet til et børneadgangskort og der er ingen refundering af differencen.

For at få et godt udbytte af partyet, vil vi anbefale at forældre inden eventet hjælper deres barn med følgende:

Installere Steam samt oprette en bruger (link til Steam) på PC’en. Dette giver mulighed for at installere en lang række spil. Nogle er gratis.
Installér Skype og opret en bruger, hvis man ikke allerede har.
Medbring et headset (høretelefoner) med mikrofon. Det giver en frygtelig larm når man skal fortælle noget til sin makker der sidder i den anden ende af lokalet. Alle dem der sidder imellem er ikke interesseret i informationen.

Vi står naturligvis til rådighed med hjælp. Men det er desværre helt umuligt at nå rundt til alle.

Anbefalede spil at have installeret:

Counter Strike Global Offensive (CS:GO)
Rocket League
Team Fortress 2 (Gratis)
Minecraft
League of Legends (Gratis)

Huskeliste

PC (ok, den glemmer du nok ikke…)
Netværkskabel fra din PC til nærmeste switch (max 5 meter)
Headset med mikrofon
Kontanter til køb i kiosken
Sengetøj eller sovepose samt madras eller liggeunderlag
Tandbørste