Terndrup Håndbold havde lørdag den 5. april sidste hjemmestævne. Første kamp på programmet var U10 drenge mod Øster Hornum. Terndrup havde vundet den første kamp med hele 18-9. Men Øster Hornum stillede med et noget stærkere hold til denne kamp og Terndrup fik sin sag for. De startede ellers bedst, men Øster Hornum kom hurtigt foran og var konstant foran med to til tre mål. Terndrup vendte dog kampen og fik via en fighter indsats udlignet med et minut igen. Og Terndrup fik endda scoret til slutresultatet 14-13 med blot fem sekunder igen. Dagens første sejr var således i hus.

Næste kamp på programmet var dame serie 2. De skulle møde IK 1919 Aalborg, hvor deres første møde havde endt med en 30-15 sejr til 1919. Men til denne kamp, hvor Terndrup havde mest brug for pointene for at sikre sig at blive i serie 2, kunne det tydeligt ses. Begge hold spillede meget nervøst med mange boldtab til følge, men Terndrup viste de bedste fighter egenskaber og sled sig til en 18-15 sejr. En sejr som gav to meget vigtige point i kampen for at sikre pladsen i serie 2.

Derefter spillede serie 4 herrer lokalopgør mod Kongerslev. Et opgør som Terndrup havde vundet med et enkelt mål i første kamp. Terndrup havde dog en del afbud fra spillere til denne kamp og det kunne godt aflæses på spillet. Men med god fighter indsats lykkedes det dog Terndrup at gå til pause med en 8-4 føring. Det kneb dog lidt med luften til anden halvleg og Terndrup måtte se Kongerslev hive en 13-12 sejr hjem.

Før sidste kamp denne dag, delte Terndrup tre gavekurve fra SuperBrugsen Terndrup ud til personer, som havde hjulpet klubben gennem sæsonen. Leif Bønlykke fik en kurv for hans trofaste hjælp som tidtager, Hanne og Karl Erik fra Cafeteriet fik for deres hjælp gennem sæsonen. Årets tilskuer blev i år delt af to personer, som har været trofaste ikke blot til hjemmekampe, men også til rigtig mange kampe på udebane, nemlig Pernille Kjær og Line Mølskov.

Til sidste kamp skulle serie 2 herrer møde Gjøl som lå med i toppen og skulle bruge to point for fortsat at være med i kampen om oprykning til serie 1. Terndrup derimod lå solidt i midten af rækken og kunne ikke bruge pointene til meget. Kampen startede meget lige hvor de to hold fulgtes pænt ad, men hen imod pausen trak Gjøl fra og de gik til pausen med en 15-12 føring. Efter pausen kom Terndrup dog med fornyet styrke og de kæmpede sig langsomt tilbage. Og da de indhentede Gjøls føring, så de sig ikke tilbage og tog sejren 32-28.

Om aftenen afholdte Terndrup afslutning hvor blandt andet følgende priser blev uddelt: Årets spiller på U18 blev Lasse Andersen, på serie 2 damer Mette Nielsen, serie 2 herrer Palle Jensen og serie 4 Simon Holst.